Advocatenkantoor voor strafrecht in Rotterdam

Contact

Dagvaarding politierechter of meervoudige kamer

Heeft u een dagvaarding ontvangen om voor de politierechter of meervoudige kamer te verschijnen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen uw dossier opvragen (u kunt dit zelf helaas niet doen) en in overleg de juiste strategie voor uw zaak bepalen. Daarbij kan worden gedacht aan het horen van getuigen die uw onschuld kunnen bewijzen, het verzoeken van onderzoek door deskundigen, etc. Wij kunnen uw belangen behartigen en u voorlichten over wat u kunt verwachten. Ons advies is om nooit alleen naar een zitting bij de strafrechter te gaan. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en u wordt op de zitting bijgestaan door een professionele advocaat.

Jeugdstrafrecht

Het kan ook voorkomen dat uw kind wordt verdacht van een misdrijf. Voor u als ouder, voogd of verzorger is dit een erg vervelende en onzekere situatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in jeugd(straf)recht en kunnen u antwoord geven op al uw vragen en uw kind bijstaan in zijn of haar verweer bij de kinderrechter of bij een zitting bij de officier van justitie. 

Verzoek tot overlevering aan EU-landen

Als u bent veroordeeld in een ander land binnen de Europese Unie, kan dat land aan Nederland vragen om u over te leveren, zodat u uw straf moet uitzitten. Deze speciale procedure wordt alleen behandeld door de rechtbank in Amsterdam. Er is geen hoger beroep of cassatie mogelijk. Het is derhalve van het grootste belang dat u bij uw zaak in één keer goed wordt verdedigd. Advocatenkantoor De Gruijl heeft zich in dergelijke zaken gespecialiseerd. Omdat deze zaken snel op zitting worden behandeld, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op